Personalize It

2009-07-23
23:42:42

Vatten!!!

Jag är godissugen!
Såg nyss klart på Independence day... Yes mitt liv ÄR intressant! :P

Puss hej

Svar till Mia:
Klart det ska ridas runt med spade. Hur skulle det annars lösa sig?? Hästtoaletter? Näe du.. Spade is tha shit.. Eller ja inte spade, snarare skyffel. Ni vet. Jag o Svenskan.. ;)
2009-07-22
17:23:19

Oj oj oj!

Jag blev nyss inbjuden till Marie Sernholts garderob såg jag. Gud så mysigt o vandra runt där och titta på gamla A-teens kläder.. Naaat!
Det va visst en kille som va singel som ville bli min såg jag också. Riktigt trevligt att folk tycker att det är det bästa sättet att träffa nån. Vad pratar jag om? Jo reklam på diverse sidor.

Marie Sernholt fann vi här idag på Blogg.se och killen som ville bli min gömde sig på bilddagboken och skrek ut sin kärlek med hjälp av nya tuffa funktionen Fokus.
Men sorry Marie.. Jag har inte tid o titta på din garderob. Och du grabben, jag är inte bög!


Annars då?
Jo jag har ett enormt sug efter godis just nu. Men jag vet att jag inte ska köpa mig något eftersom att det bara är en extremt onödig utgift. Däremot viiiiiiill jag ha godis. Får väl helt enkelt vänta med det tills jag har ork o tid att panta lite flaskor o burkar som ligger häromkring. Blir ju säkert en chokladkaka i alla fall =)

Annat som hääääänt:
Johanna kom hit tror jag. Men det känns så iaf. Och sen åkte hon nog imorse igen i såna fall. TROR hon skulle till Västervik med Pehr o CO men jag är ungefär lika säker på det som att jag är säker på att det INTE stod ett glas på min dator imorse när jag vakna (kan meddela att just nu står där ett glas o jag vet inte varför jag inte såg det imorse..)
I vilket fall som helst hade hon inte med sig något godis. Däremot chips, dipp, gurka, morötter och en cola som vi lät ligga i frysen lääänge.. MEN gud så gott det va när den va så kall =)
Lagade även mat igår. Vart hamburgare och pommes Frites. Gott, såklart! TACK =)

Annat än det som häääänt:
Jag känner mig bättre idag också. Vi får väl se hur länge den här jävla psykologiskt trasande skitsjukdomen håller i sig.

Minnas tillbaka:
Första gången jag mådde såhär var för lite mer än två år sen, runt alla hjärtans dag. Var utslagen hela sportlovet (räknade jag rätt där? Jag gick fortfarande i gymnasiet när det här utspelar sig!) och stannade hemma två dagar efter också innan morsan tvingade iväg mig till skolan vilket inte gjorde så jävla mycket eftersom att jag vart friskare ganska fort då. Fick en kram av Anna för att jag gett henne en ros och sov över hos Emma och va jättenervös innan att jag hade hört fel och bara skulle dyka upp där och haft någon slags öronhallucination. Men frågade såklart innan på nåt sätt om det va så att jag skulle dit.
Dagen efter så mådde jag faktiskt ganska bra. Det tog mig alltså ca 1½ vecka att bli fullt återställd.

Andra gången var samma dag som jag skulle åka hem ifrån Skåne och Tildas dop.
Kände mig helt ok när vi åkte ner men dagen efter så va jag typ död och låg på stranden o bara glodde.
Den gången skulle vi två veckor senare åka till Danmark med Familjen Mood (fräsigt) och en resa vill man ju aldrig missa, men det kändes ändå verkligen som att jag skulle göra det. Men så två dagar innan vi skulle åka vart jag frisk.
Bara sådär helt plötsligt var jag ok och kunde packa ner mig själv och åka med.
Det tog mig då alltså ca 2 veckor att bli ok.

Senare gånger har det tagit minst 2 veckor att bli frisk.

Sist jag va såhär var i Mars förra året. Det va utekväll med Micke, Kalle o rabbadab.. (=gäng med mycket folk)
Först va det en veckas må dåligt men ändå sitta lite såhär o skriva med folk på kvällarna. Sen va det tydligen dags att åka på Romme-resa... Deeeeet va mindre kul vill jag lova. Först o främst så skulle jag sova över hos Becca så att Robert o Mathilda kunde komma o hämta oss. Jag va så grymt osäker på om jag fattat rätt när jag stog nere vid konstgräset i Åtvid och väntade på henne. För som jag sagt tidigare så kan man inte riktigt lita på hjärnan när det är såhär. Men till slut så kom hon och hade tydligen stått o väntat på mig på nåt ställe eller hur det va. Hela kvällen va jag ungefär lika pratglad som en död fisk och hela natten låg man o lyssnade på elevhemmets enormt irriterande besökare Skogs**** säger säkert någon något.
Dagen för Rommeresan va jag ännu mindre ok men åkte ju såklart med ändå eftersom att jag tvingat mig själv dit o allt.
En riktigt jobbig grej måste jag tillägga är att när man mår såhär så glömmer man ganska snabbt bort vad man gjorde nyss eller vart man la saker precis eller vilka det är man ska hålla kolla på. Jag gick hela dagen på Mathildas jacka när jag sökte efter vilka jag åkte med.

Till slut vart jag väl frisk även där. Hur lång tid det tog senast vet jag dock inte. Det är nämligen som så att efter den gången visste jag vad jag skulle göra för att inte bli dålig igen.
SCREW ALCOHOL!! Inget mer drickande för mig inte!
Om man varit mig så vet man att det ligger i generna att dricka dock så jag har haft ett rätt helvetiskt år och första gången jag drack mer än 1 öl var på 1-årsdagen vilket inte resulterade i någon som helst dålig vecka och jag kände att fan va bra. Jag klarar mig nu alltså =)

Sen dess har det blivit lite här o lite där. Och nu på Hultsfred vart det en dag med några fler öl och lite starkare känsla av onykterhet. Mådde prima dagen efter. Sen nån av dagarna tog jag även en Cider! Och det skulle jag aldrig ha gjort.
För nu mår jag som jag gör och det har varit såhär segt i kolan sen dagen efter den där enda cidern.


Så med andra ord. Det är helt sjukt men min hjärna är allergisk mot just Cider! Men den mååååste vara alkoholhaltig och intas när jag är hyffsat onykter. I annat fall känner jag ingenting alls.
Bra va?


Tyck synd om mig! Och snälla jävla Telia! Dra igång min telefon igen så att jag kan kommunicera med omvärlden. Vad är felet med er!!!! Längtar till nästa vecka då jag ska ringa dom o fråga vad fan felet är =)

(nu har jag iaf varit dålig i över en vecka garanterat. Tisdag till tisdag. Minst. Tror tom att det va i måndags. för idag äre väl onsdag?)