Personalize It

2009-06-09
13:26:07

Bring out the someone!

Hmmm.. När skrev jag sist?
Äsch. Jag ger er en uppdatering på allt mellan onsdag och idag.

Onsdagen vart det att jobba på frita i Grebo. Va kul och redan då frågades det om jag kunde komma o jobba på fredagen också.

Så på torsdagen tänkte jag att jag skulle va ledig och kunna traska till arbetsförmedlingen och prata med Laila men inte då. Då ringer det på morgonen och jag är välkommen ut till Grebo fritidshem igen. Lite chockad men mycket glad för att få jobba lite till redan på torsdagen.

På fredagen vaknade jag upp i MIN säng igen. Skönt måste jag säga. Första gången på nån vecka :L
Stack ner till Frita med tung väska och tom mage. Men glatt humör. Några småtjejer vart tydligen kära i mig. Vilket jag inte kan fatta men men.
Sen vart det att åka till Åtvid med Paulina och rösta.
Direkt efter det bar det av in till stan och Micke för att gå på bio med honom, Ante och Antes flickvän som jag glömt bort namnet på redan direkt efter att hon hälsat. Hon måste ju på riktigt undrat vad fan hon gjorde där. haha.. men kul vare.

Vi såg i alla fall på Terminator och den gjorde sig ärligt talat bäst på bio gissar jag på. Ljudet va ju helt klart halva filmen.

Lördagen blev det att ta sig upp för gatan till BokMedia och dela ut flygblad med Sofia. Riktigt kul som vanligt. För man kan inte ha tråkigt med henne :)
Så vid 15:52 åkte hon med tåget och jag satt kvar tills mitt tåg mot Åtvidaberg gav sig av vid 16:12.
Vart en himla massa farande hit och dit i bil och till slut hamnade jag hemma hos broberg med Broberg, Micke o Jens och tittade på Fotbollen. som va så pass pinsam och dålig att vi knappt tittade utan mest snackade skit. :P
Efter det åkte vi till nån fest där vi satt o snacka skit tills jag åkte hem till Emma och ringde ett samtal och mycket mer hände inte som är viktigt.

Eller jo jag fick min Mew-skiva också!!!! =D

Söndag vart det att följa med Tina och Monica till Falerum för att införskaffa mig strumpor. Ja dom köpte väl lite annat antar jag. Monica bjöd på glass och Tina körde nästan i diket för att dom garva så mycket.
Eftermiddagen bestod av Cabarét och Trollflöjten på kulturhuset. en scen full av slampor är ju aaaaaldrig fel ;) haha


Igår hände inget. Jag o Julia satt o glodde förutom när hon prata i telefon vilket va typ alltid :P haha
idag händer ännu mindre eftersom att jag är ensam här. Får väl ta o börja städa eller nåt. Blöööh :P

Fast ska nog träna lite först. Magen har hittat rutmönstret igen. Nu ska det ju bara defineras lite :L

Föresten har jag börjat läsa Slumdog millionaire nu! Riktigt bra bok så när jag är klar måste jag allt ta o se filmen :)


Puss på er!
2009-06-04
21:40:13

Vad gör du nu för tiden? Varför hör du aldrig av dig?

Blä jag har tråkigt så jag tänkte försöka mig på ett såntdär "jag-har-tråkigt"-inlägg.

Tittar lite smått på Dodgeball men jag har ju redan sett den så det är inte sådär överdrivet intressant måste jag erkänna.

Planer inför framtiden då:
Imorn ska det jobbas på Grebo frita igen :) Kul.
På lördag ska jag jobba 11-14 med Sofia /veckotjejen (xD) och dela ut flyers på stan. Sen blir det väl att träffa Karin en snabbis och lämna lite till telefonen. Hoppas bara jag fick med mig headsettet ifrån åtvid nu. xD
Sen på kvällen tänkte jag att jag o Johanna ska göra snickers. Men det beror ju lite på när jag kommer ner till Åtvid igen.
På söndag ska jag antagligen åka med Tinas bil till Västervik och köra grejer åt Ines. Myspystant det där :)
Nästa fredag tar ju brorsan studenten kom jag på o jag har lovat att vara ledig för arbete den dagen så jag hoppas jag får några normala tider. hehe. Måste ju hälsa på honom en snabbis iaf. Han har ju iofs inte bjudit mig så han får ju räkna med att man kanske inte kommer då ;)
Sen ska vi ju ner till Västervik då också. Hoppas det duger att jag åker ner efter 5 nån gång. För jag tror att d