Personalize It

2009-09-28
23:10:14

måndag

Usch!
Vaknade imorse av att jag fick sms. INTE KUL!
Sen har väl i stort sett hela dagen gått åt till att vara trött o lat o ligga i sängen. Sjukt seg efter helgen måste jag säga.


If I told you how much it would have meant to me
Would you tell me what's wrong?


Nu sitter man här o är hungrig som vanligt. Måste fan börja köpa hem frukt så man kan äta det om kvällarna. Är inte så lätt o somna med en hungrig mage.
Imorn ska jag nog ta mig i kragen också om jag hinner. Ringa till Folk o fixa så att jag kan flytta hemifrån. Blir o flytta ner till Åtvid tyvärr. Men det blir säkert bra det också. Och med lite tur hamnar man väl inne i stan efter ett tag i alla fall =D Får ju hoppas!


Näe ni. Nu ska jag ta o fortsätta o ha tråkigt eftersom att alla mina msn-kontakter verkar vara antingen de tråkigaste som finns eller folk jag inte kan ha ett längre samtal med utan att det dör ut.

Finns en person jag vill få tag i för o fråga en sak men det lär ju inte ske ikväll :P


Ajja.
Puss hej!
Cutie
2009-09-26
19:59:13

Utekväll !

Igår blev det en utomhuskväll :P

Först trodde jag att det inte skulle bli nåt alls utav kvällen men det vart det uppenbarligen för imorse när jag vaknade så va jag lyckligt seg :P

Men för att skriva något intressant. Vi va hemma hos Emma o snacka o drack lite. Sen gick vi in mot staden och tappade bort folk samt hittade oss själva.
Linda skadade sig på benet på något konstigt sätt under kvällen. DANGEROUS!
Och sen åkte jag buss hem.
Träffade Henke o stod o snacka skit med honom i typ 30 minuter och sen vart det hem och säng.


Nu ska jag vänta på att Adam ringer mig så ska vi åka in till stan o på bilträffen. Intressant då jag aldrig varit på något sånt. =)
Vad som händer sen vet bara dom som redan levt sen. Och det är ju ärligt talat inte så många.

Hör av er om det är nåt.. Typ kärnvapenkrig eller under toscanas sol på TV.
0735445889 (Y)

Puss hej!
2009-09-24
03:25:22

Idag

Idag har jag:
Diskat
Ätit bulle och kaka
Varit på information om Engelska B
Lämnat in papper om aktivitetsstöd o härliga sak
Varit hos Ingen
Samt ätit pizza o blivit fetare.


Imorn vet jag inte vad jag ska göra för jag får inte tag i sofia på något sätt så jag antar att det blir en sväng i spåret och städande här hemma.
På Fredag däremot vet jag precis vad jag ska göra.
In till stan o se om jag kan hitta nåt snyggt till kvällen och nästa veckas stora dag o sen blire krogen. Hoppas jag. Det beror helt o hållet på om Linda kan skrapa ihop Erik, Emma o Jennie i annat fall blire väl att bege sig hemåt o städa ännu mer för att få till nåt snyggt här nere i källaren. Funderar på o möblera om lite nu sådär innan man börjar se till att man kan flytta ut. Vilket förhoppningsvis blir innan eller runt nyår om jag kan ta mig i kragen o fixa med saker o ting.


Jag har ärligt talat ingen aning om vilka som läser min blogg, så vore ju jätteroligt om ni bara kunde lämna en liten kommentar idag o skriva att ni är en av de som läser. Kanske kan sätta ihop nån lista med lite grejer sen eller nåt.Funderat starkt på att förändra min bloggdesign också. MEN jag vet inte riktigt hur jag vill ha det. För jag vill inte ha alldeles för avancerade grejer. Det är så jävla jobbigt o hitta rätt i såna bloggar. Därför jag tex bara har två olika kategorier. Finns liksom ingen mening med fler då det handlar antingen om mitt liv på ett eller annat sätt eller bara är någon random rolig grej jag lägger upp.
Vid behov tillkommer det säkert en eller två till. Men jag vill inte ha som en del har med typ tjugo stycken.


Visst är det intressant o läsa det här? ;)

Men som sagt. Lämna en liten kommentar om att du har läst så blir jag glad och du kanske får ditt namn uppskrivet i min blogg. Och om jag får tid o ork som Lina (trotvivel.webblogg.se) verkar ha så ska jag fixa en liten dropdown med intressanta bloggar att läsa för er ;)


Såja.. Nu ska ni få slippa mig för en liten stund. Om jag inte får panik o skriver nåt vansinnigt senare.. Eller blir det tidigare nu när klockan passerat 00:00 ??


Puss hej!