Personalize It

2010-02-26
15:15:08

Du är värd att dö för

Vet ni vad jag verkligen verkligen tycker illa om?
När man drömmer att allt är så jävla bra, att allt verkligen har löst sig och man har drömt om lösningen och hur det är efter. Sen vaknar man upp och ligger där o bara önskar att man hade en burk sömntabletter så att man kunde få fly in i sin drömvärld igen.
Där trivs jag. Där allt är som jag vill ha det. Där mår jag bra, bättre, bäst.


Imorse va en såndär morgon då jag ville sova för alltid. Allt var så perfekt och allt kändes så bra. Sen vaknade jag, igen. Till det här. Till ingenting. Till L I V E T.
Spelar det längre någon roll?
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
2010-02-22
02:56:43

Livet är fullt av om och men.

Tänk om jag kunde vara där jag vill vara. Men det kommer aldrig ske. Om inte du inser att jag gör allt för dig. Men det räcker inte med det för du måste älska mig.
Där har ni en låt. One for the bank! Melodifestivalen nästa osv.
Fan vad jag vill!
Ska färga håret i veckan och åka till åtvid på tisdag för o lämna jacob vid tåget tidigt på morgonen och på onsdag ska jag till Arbetsförmedlingen någon gång på dagen också. om det är så att någon får för sig att man vill träffa mig just då en liten snabbis kanske. inte FÖR en snabbis utan träffas snabbt bara.
Förmodligen blir det en filmkväll med Linda och utgång i helgen med samma person. Plus vilka hon nu bjuder med. Såklart. Men hon är den enda jag vet :P
Annars: 0735445889