Personalize It

2011-06-21
08:34:40

I only want to make you smile.

If you wanna stay with me a while.


The next time I'll see you you'll turn away
I'll say hello but you'll keep on walking
The next time you see me I'll turn away
Do you remember where we used to sleep at night
I couldn't feel you you're allways so far away.


Please don't, don't make me sleep alone
I only want to make you smile.
2011-06-21
00:06:39

A little death makes life more meaningful

Ok. Har väl inte riktigt bloggat på ett ganska bra tag, så det här blir ju ganska intressant.
Sen sist har väl inte mycket speciellt hänt egentligen. Flyttat in i en tvåa, börjat spela golf och jobbet är kul (även om det verkligen verkligen VERKLIGEN sög att mina första elever slutade i fredags. Ledsen är jag)


Hur är det med mig då?
Jag vet faktiskt inte riktigt. Just precis nu så är det faktiskt så att jag sitter här i soffan och känner att det är någonting som saknas. Jag vet inte vad, men nåt?
Önskar att jag visste vad det var faktiskt. För den här överhängande känslan att jag ska bryta ihop vilken sekund som helst och börja tjuta är inte speciellt härlig.


Så vad kan det vara som gnager där då?
Jag har Jennie. Känns jättebra förutom att jag har lite svårt för en del grejer. Men annars är det bra.
Jag har ett jobb jag verkligen trivs med även fast det ibland känns som att man önskar att man kunde få lite mer ansvar. Eller att man bara kunde ha något som var ens eget som inte är uppstyrt av alla andra runt omkring. Något man tog hand om för elevernas skull? Det vore kul.
Jag trivs i min lägenhet trots att jag önskar att fler vänner kom och hälsade på. Har knappt haft några här och alla som är här kommer bara hit en kort stund och säger hej.
Kanske skulle börja hålla med filmkvällar? Men antar att det är för jobbigt för er o ta er lite tid för mig ;) Det känns lite ensamt här ibland. Och visst Jennie är här ofta men det känns lite som att vi kommer gå varandra på nerverna något grymt om vi inte börjar umgås med andra människor lite mer :S

Vet att det här känns som något jättepersonligt inlägg. Men först o främst är det inte ens hälften av allt som rör sig i mitt huvud. Och sen så är det ju det här som är tanken med min blogg. Att få skriva av mig lite av allt så att jag inte går omkring och tänker på det hela tiden.

Det försvinner ju faktiskt ut ett tag. 

Nu är det semester som gäller från nästa vecka fram till Augusti. Jag hoppas jag att jag får ordning på grejerna tills dess och att alla tankar hamnar rätt så jag slipper gå omkring och bli tokig i sommar.


För att vara lite hemlig:
Jag önskar att jag kunde hitta en repeat knapp i mitt liv. Så man kunde ta den bästa tiden, ni vet den där man verkligen mådde som bäst och köra den om och om igen.

Något mer jag önskar är att saker o ting inte ska vara så förutsägbart. Att jag imorn inte ska behöva veta om att jag kommer få frågan "Vad handlade din blogg om egentligen? Hatar du mig?" eller "Fan va du gnäller!" osv. 
Vore såklart trevligt om folk ville prata om det. Om det är rätt folk.
Nu ska jag sluta. 

Sammanfattningsvis. Jag insåg nyligen att det saknas mig något. Vad vet jag inte riktigt. Eller så gör jag det och vill inte ta fram det. Nåt sånt. 

Nu får ni ha en bra sommar.
Jag tror onekligen att jag kommer återkomma lite oftare nu i sommar när man blir lite deprimerad över ensamheten. 

Puss hej.