Personalize It

2016-12-10
01:45:41

The sound of silence

Lördag idag. 

Åker till ljungsbro en heldag med mina grabbar o tjejer i 08/09 laget. Ska bli kul att stå som ensam coach på lag svart genom hela sammandraget med det första lag jag egentligen är involverad i. 
Nu är det visserligen bara på lek och kul men att ha hand om ungarna är ändå ganska kul. Kanske nån av dom som blir något stort 😁

Tränarrollen får mig o andra sidan att känna att jag inte direkt avundas föräldrarna. Visst jag skulle självklart älska att ha en egen unge och älska sagda unge. Men det är ju inte direkt något man längtar efter när träningarna är slut. 

Men kul är det och kul har vi. Lite tufft måste det få vara på träningen om vi sen kan ha kul igen. 

Nu ska det bara ordna upp sig med jobbet så jag får skriva på för heltid så man kan börja sova normalt igen och kan ta tag i livet. Är världens orosmoment att inte ha något klart än känner jag. O andra sidan pratas det ju bara om det i positiva ordalag så ska ordna sig efter årsskiftet. 

Någon som vill träffas på nyår får gärna höra av sig. Lagar gärna mat och tar det lugnt med nån om det är så att man vill det. Lämna en liten kommentar i såna fall 👌

Puss hej

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: