Personalize It

2017-02-14
23:31:22

Alla hjärtans dag -2017

Alla dag idag. Har en alldeles för lång tid haft väldigt svårt för att fira någonting med den här dagen. 
I ärlighetens namn tror jag att det var den där natten som mitt vanliga jag försvann. Det försvann tillsammans med henne. Min egen dödsångest blev så påtagligt mycket större den natten. Min tro om att allting alltid löser sig och att allting alltid går att ta tag i imorgon försvann någonstans där. Jag har jagat den och jag har alltid, ALLTID, det svaret på allt. "Det löser sig".

Ändå så har jag så ofantligt svårt att glömma bort dig Emelie. Just därför har du fått en permanent plats på min kropp. Visst vi kanske inte hade hållt för alltid. Det ska man aldrig tro när man är 16. Men du hade ändå väldigt gärna ha fått finnas kvar, existera, vara någon jag idag kunde tänka på på ett annat sätt än med ofantlig saknad och sorg.

Fast det finns en hel del glädje där också. Häromdagen satt jag och tänkte på när vi spelade basket och det var otroligt kallt, hur ledsen du blev när du hade skitat ner tröjan du lånade av mig och hur du reagerade när jag sa att du fick den.
Och egentligen så gjorde vi så himla mycket sjuka och konstiga saker ihop. Du var min första riktiga kärlek. På riktigt. Den allra första som jag en sov ihop med, bodde ihop med och sa att jag älskade. 

Det där med den första kärleken är väl något som kanske alltid hänger kvar med en. 
Det är nog svårt att släppa någon man aldrig fått ett ordentligt avslut med och när man är 16 får man inga riktiga avslut. Än mindre när någon dör. 
Jag önskar att jag kunde göra om allt igen. Göra det rätt och vara där jag är idag. DÅ hade det kanske inte varit som det är. Men jag vet också att vi runt omkring förmodligen inte kunnat gjort någonting annorlunda för att rädda dig, men vi vill. Vi har alltid velat göra någonting annorlunda för dig. Jag vill alltid vara den  bästa jag kan för dig. Och för dig jobbar jag med mig själv för att hitta något som får mig att känna mig trygg igen. 

Jag kommer alltid sakna dig. Glad alla hjärtans dag till dig 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: