Personalize It

2009-05-30
23:31:30

Hur tänkte du nu menar du?

Ja kära lilla Lovi.
Hur tänkte du med det där egentligen?
Det har väl en himla massa med saken att göra vem det var som skrev det.
Jaja. Det där tar vi i sms istället.


Idag har det blivit en massa grejer.
Vi kan ju börja kl 02:00 (cirkus) då det bar av in till Linköping med bilen för att hämta Amanda, köra hem Adam och tvinga Amanda sitta i baksätet med min dyngpackade farsa. I den ordningen.
tihi, hoho, osv.

Senare vart det att sova en massa. GÖTT!!!
Hem igen kl 2 för att lämna av bilen o tanka osv. Mysigt värre.. Not farsan va ju mer bakis än jag nånsin känt mig. Då är ju iofs jag så fisroligt duktig att jag aldrig blir vidare bakis. Visserligen fortfarande full när jag vaknar men då blir man ju inte bakis.

Kl 16+ vart det hem till Kalle o fika med hans familj (Det tog mig nån timme att fatta att Beccas familj va där också. xD )
Sen vart det baltajm. Alla va så söta så :) Camilla fick lätt mina tio poäng! Sjukt fin va hon :)
Beccas frisyr ägde ju iofs =)

Efter det (och gud så roligt jag skrivit min blogg nu då :S) vart det PIZZA (nu vakna nog Maria till lite känner jag på mig :L ) med Viktor o Sebbe. Johanna, Emma och Fia tittade på och var trevligt prat sällskap :)

Nu under kvällen har det blivit att vara hemma hos Emma o bara ta det lugnt o nu ska vi se på nån film som JAG ville hyra men glömt titeln på. xD haha

Imorn är det Mors dag gott folk. Glöm inte det. Jag ska skicka min mor ett litet sms antar jag. Kanske köpa en godisbit eller nåt också. (fattiglapp)

Jaja..

Jag skaaaaa skriva nåt vettigt i den här bloggen snart. Men det är så mycket lättare när jag sitter hemma vid min dator, den har lite trevligare tangentbord och jag trivs bättre i min källare och säng än på en stol. :LGod natt :) Puss på er