Personalize It

2009-11-27
21:09:28

Men älskling, vi ska alla en gång dö

What if I never saw you again?
And died right next to you in the end.

Ett helt inlägg tillägnat folk jag känner, känt eller i varje fall bryr mig om.
Skippar den självklara första personen eftersom att min blogg varit tillägnad enbart henne den senaste tiden. Det kommer dock inte skippas helt.

Kalle - Det senaste året har det blivit allt mindre tid med honom. Men jag tycker ändå att när vi väl hittar på något så har det ändå känts som att vi förstår varandra. Scrubs referens: it's guy love. hehe. Ah men vi har i alla fall alltid nåt strunt o prata om. Förutom nu på sista tiden då jag inte kan prata alls typ. Men det kommer nog tillbaks om några veckor.

Rebecca - Kör väl på att ta paret direkt där då. "Kompis med mathilda som är kompis med Robert" eller hur det nu va. That kinda presentation sticks. Har faktiskt alltid sen första början funnits där som en bra vän. Visst hade vi en period där vi inte pratade med varandra och det har jag ju inte riktigt förklarat men det känns ändå som att det är nåt vi inte behöver bry oss om nu. Alltid lika glad och full av bus (förutom när du är sjuk förstås).

Viktor - Nästa! Ibland önskar jag att jag att jag var mer som dig. Du verkar leva i stort sett bekymmersfritt och det måste jag säga är något jag aldrig lyckats med. Alltid lika glad och trevlig och har aldrig varit sur på något vad jag vet. Jag har mycket att lära av dig. Trist att du gjort lumpen så vi inte hittat på så mycket på senare tid men snart muckar du ju så då blire badminton spö!

Sofia - Ja vad ska jag säga om dig? Ända sen du insåg att man inte tyckte du va ivägen när man va med Viktor så har du på något sätt funnits där och ställt upp på att lyssna och själv inte varit rädd för att berätta när du har haft problem heller. Finns egentligen ingen början på när vi vart vänner. Det liksom bara blev så för att du är tillsammans med Viktor. Vilket jag inte ångrar för en sekund. Han har gjort ett kap!

Lovi - Haha sorry nu alltså men första gången jag såg dig på Emma o deras inspark tyckte jag att du va så jävla snygg. När man sen fick reda på att du hade dåligt självförtroende kunde jag bara inte fatta det. Även du har varit ett enormt stöd för mig när jag varit förvirrad eller ledsen över något och jag vart väldigt stolt när du valde att prata med mig när behövde någon. Det uppskattar jag verkligen fortfarande idag.
Och jag vet att vi blev osams när du vart tillsammans med Dan. Jag vart lite ledsen över vad han sagt om mig osv. Men nu när jag sett hur glad du är med honom så kan jag ju inte vara arg på det. Så det vill jag be om ursäkt för här. Vet att det inte tar bort vad jag sagt men det betyder att jag såhär i efterhand tänkt om.

Julia - Jag har alltid tyckt att du betett dig lite bortskämt. Men jag har alltid sett dig som min egen lillasyster och så fort jag behövt dig har du ju funnits där. Vi har väl bråkat, men alla bråk har en lösning så länge man pratar med varandra. Och det tycker jag du ska tänka på när du har problem med något. Att bara du berättar det för den du har problem med så kommer ni komma fram till en lösning. Och löser det sig inte direkt ska du veta att vad som än händer med mig o Johanna när hon väl pratar med mig så kommer jag finnas där för att lyssna och ge dig råd. För vad du än säger till mig när du är arg på mig så tar det inte bort vad du betyder och har gjort för mig.

Mamma - Vem kommer egentligen alltid bra överens med sin mamma? Finns säkert många. Men jag gör det definitivt inte. Däremot så har hon varit min vän i 21 år och 3 månader och när jag mått dåligt så har hon ställt upp. Visst kan jag bli arg på dig. Men det kan jag bli på vem som helst när jag är på dåligt humör. Antar att det inte finns någon annan där ute som förstår mig lika bra som du.

Emma Stahlin - Fanns ALLTID där förr. Nu har du flytt till Norge för att bli av med mitt gnäll. Näe då du har alltid lyssnat på mig och fått mig att må bättre. Jag saknar dig. Saknar våra kvällar framför So you think you can dance hemma hos dig. Alla skämt om Mutanten och alla andra. It was fun!

Och så lite folk som kanske aldrig har förstått att dom betyder något i mitt liv.

Jennie Kempe - Det sättet du förstår dig på konceptet med att inte ta sig själv på för stort ansvar är så jävla awesome! Alltid en möjlighet till skratt när du är med. Och detta trots att du verkar bli sjuk och må dåligt stup i kvarten. På något sätt beundrar jag den egenskapen hos dig. Att kunna ha roligt trots motgångar. Och just det. Lycka till med Lucia grejen. Hade jag mått bra hade jag åkt ner till Åtvid o röstat.

Emma Hallberg - Vet att du hatar mig nu men det spelar för mig ingen roll. När jag hör dig sjunga så släpper det loss så många känslor inom mig. Som i lördags när jag tvingade mig själv att följa med min mamma på eran föreställning bara för att få se Johanna igen. Under filmen blir jag lite tårögd, under eran föreställning på Saga vart jag lite mer tårögd men under föreställningen på Mässen fick jag gömma ansiktet i händerna för att inte låta så mycket att folk skulle vända sig om. När du sjöng brast det ihop totalt. Det är det som betytt något för mig. Att du fått fram känslan i låtarna som ska finnas där. Och att jag blev så jävla ledsen över att du kallar mig idiot.

Tina Stenberg - Va som en extra morsa för mig. Sen gjorde Johanna slut med mig och helt plötsligt har jag varit svartsjuk på Peter och allt möjligt annat. Jag fattar noll av allt det där och kan bara säga att jag är ledsen över allt jag gjort mot Johanna. Men jag har aldrig varit svartsjuk på Peter, och jag har alltid älskat din dotter och försökt göra allt för att du ska tycka om mig.

Pehr Stenberg - Sa aldrig att jag inte fick sova hos honom och verkade vara en av få som insåg att man i min och Johannas ålder kan bråka om småsaker och få dom att bli större än vad de är. Jag har verkligen svårt för folks pappor av någon anledning och är allmänt rädd för dom. Och det har jag varit när det gäller Pehr också. När man sen får ett sms från dig och Tina om att jag ska låta Johanna och Julia vara ifred när allt jag vill är att prata med Johanna och få förklara mig vet jag inte riktigt vad jag ska tro o tänka om något.

Och så till den vi alla räknat med skulle vara med
Johanna
- Du har fått mig att känna mig lycklig, uppskattad och värdefull. Som att jag faktiskt inte är så jävla dålig som jag tror. Och jag har gradvis förstört allting med diverse småsaker jag gnällt om eller sagt att jag inte vill att du gör o sen gjort själv.
Jag bad dig att inte verka flörtig mot andra killar och utan att jag tänkte på det var jag det själv. Sen när du sa åt mig så förnekade jag det och vart arg på dig istället för att be om ursäkt. Jag förstod det ju när du sa det!
Jag sa att jag inte gillade att du började prata med en massa nya killar hela tiden (vilket man kanske kan förstå att man inte gillar när ens nya flickvän gör) men jag tänkte aldrig på det faktum att jag själv blev vän med tjejer hit o dit.
Jag bad dig att prata med mig om problem även om de gällde mig. Men så fort vi hade något bråk så vände jag mig till andra och pratade om det istället för med dig. Det vet jag däremot varför jag gjorde. Jag va så himla rädd att det skulle bli så mycket mer än bara ett litet bråk. Att det skulle sluta såhär.

Och jag hoppas att du förstår att allt jag gjort som du har blivit sårad av aldrig har gjorts för att såra dig. Jag hoppas att du förstår att jag alltid velat ditt bästa trots mina tillfälliga hjärnsläpp.
We're number ONE!

Och till alla er jag inte nämnt. Antingen kom jag inte ens att tänka på er för att jag redan hade en lista i huvudet på vilka jag ville skulle veta det här. Annars har jag skrivit ner erat namn men när jag ska förklara varför har jag inte kommit fram till någonting vettigt utan fastnat. Men alla ni som tar åt er av att inte va med ska veta att ni betyder för mig ni också. Bara att jag inte kan sätta ord på det.