Personalize It

2010-04-30
10:04:17

Inte det här heller.

Nej det här är inte heller det sista. Bara det att jag kände att jag behövde skriva av mig efter natten.

Andra natten i rad som jag drömmer om dig nu. Igår va det inte så jobbigt men inatt så va det så verkligt. Allt va liksom där. Alla va där. Allt va som jag vill att det ska bli. Allt va verkligen perfekt.
Du och jag pratade om när vi va tillsammans första gången, om hur vi saknat varandra sen dess egentligen och hur jävligt det varit att se dig med en annan.
Du hade förändrats och blivit mer självständig för en gångs skull och det kändes bara perfekt. Och så vakna jag, blundade och höll kvar känslan tills jag vände mig om och där var ingen. Tomheten kom tillbaks igen.
Och nu ligger jag kvar här. För jag ORKAR inte upp när allt är såhär.
Jag behöver dig så som DU är. Det jag inte behöver är den som insett att jag är en stor skit som inte är värd att titta på ens.
Den som gjorde mig så sjukt jävla lycklig när du höll min hand för första gången och fick mig att känna att jag kunde gå där och hålla handen resten av livet för att jag inte behövde mer än så. Din hand i min va allt som räknades.
Nu är din hand i hans istället. Och vad kan jag göra åt det? Inte ett skit. Det finns verkligen inget jag längre kan göra åt något.
Det spelar ju inte dig någon roll att det känns såhär för mig. Det spelar inte någon annan någon roll heller. Egentligen bryr sig nog inte en jävel om just det. ("ååh vad han gnäller o har sig"? Läs om och läs rätt)

Men i alla fall. Inte för att du kommer läsa det här eftersom att ingen av dina vänner kommer säga ett dugg om att jag skrivit något som du inte kan bli förbannad på men, jag är ledsen för vad jag gjort och skrivit till dig. Speciellt mitt senaste sms där. Det finns inget annat jag hellre vill än att du ska höra av dig när du mår dåligt, mår bra eller bara har tråkigt.
Jag har skrivit det och står fast vid att jag vill finnas där för dig. Och jag lovar att när allt kanske lagt sig och vi kanske pratar och jag mår bättre så tänker jag fan i mig göra allt för att du ska kunna se mig som en vän igen.
Sum 41 – Best Of Me
Länk
If i was a raindrop
would you be my thunderstorm?
It's cold so surround me
With rain clouds to keep me warm
I feel like I'm falling
So darling don't let me go
The thought is appalling but should I slip away 
Into the stormy sea will you remember me?

If I was a grain of sand
Would you be Miami Beach
So dusty with starlight
Close your eyes and cuddle close to me
I'll try not to wake you
Or make a sound while you're dozing off
But in the night should the high tides sweep me away from 
you
Tell me again my dear will you be waiting here?