Personalize It

2011-12-31
17:34:30

Jag glömmer aldrig bort vad du gjort!

Säger att allt är bra.
Hur fan kan du spela glad?
2011 är snart över. Tror bannemig inte att jag minns ett dugg av året egentligen. Visst saker som man vet hänt vet man ju att dom hänt men allt annat är bara en enda stor gröt av händelser och människor.

Har ju alltid varit stolt över att jag kan komma ihåg typ allt. Jag kan minnas vad någon sa en fest för 3 år sen osv. Det är bra både på gott och ont. Jag släpper aldrig något heller egentligen, just för att jag minns ALLT!

Det enda som verkar hjälpa är riktigt hög musik. Det är först då hjärnan slappnar av och allting som hänt bara försvinner. Det är först då jag kan tänka på mig själv och bara släppa.. loss/allt.
Men nu minns jag som sagt inget.

Hur som helst. Det är inte det jag tänkt skriva om egentligen.
EGENTLIGEN! vet jag inte ens vad jag tänkte att jag skulle skriva om. Om ni inte har märkt det så är alltid mina blogginlägg högst improviserade och barn utav infall.
Och för att knyta tillbaks till vad jag skrev förut så beror dom oftast på musik.


Jag tror mitt hjärta blöder @>-;-

Näe ni. Jag vettifan. Jag har så mycket jag behöver prata om känner jag. Men jag vet ju att jag inte kan prata om det med NÅGON! Det är för dåligt.
Problem. Jag kan inte lita på någon eftersom att ingen står mig så nära att jag kan dela med mig av allt. Ingen kommer nånsin att göra det heller är en ganska ordentligt säker gissning.
Men man kan ju hoppas.

Ordbajs.
Ska vi ta o runda av här med att i förväg önska alla gott nytt år? Ja det tycker jag allt att vi kan göra så ni inte börjar gråta över problem.
(Såg nån film eller liknande igår/inatt där man uttryckte mitt problem väldigt bra egentligen. Synd att jag inte minns det bara)
Kort och gott:

Gott nytt år (i förväg.. hatart!)
Jag har problem som jag skapar själv som gör att jag blir helt fel i skallen och som jag inte kan dela med mig av här eller till någon annan.
Jag behöver nog den där psykologen där borta.. han ha.. Kaptenen!