Personalize It

2012-06-30
23:45:57

När det är svårt.

När det är svårt tycker jag är en bra titel för att det helt enkelt är jävligt svårt.
Att jag inte läser vad du skriver handlar inte om att jag inte vill. Det handlar om att jag aldrig kommer klara av det utan att må dåligt. Vare sig jag vill eller ej.
Jag kan inte titta på dig. Jag kan inte för att jag vet att jag aldrig mer kommer vilja slita blicken från dig.
Jag kan inte krama om dig ordentligt. Jag kan inte för jag vet att om jag väl börjar så kommer jag aldrig vilja sluta.
Jag klarar inte av att inte vara nära dig. Mest för att jag vet att jag vill vara din närmaste för alltid. Jag vill alltid finnas där för dig och jag vill alltid ha dig där.
Jag vill att du ska känna samma sak. Men jag vet att det aldrig kan bli så. Det finns ju ingen anledning för dig att göra det.

Jag vill prata med dig om allt men jag vet att det jag helst av allt vill prata med dig om är oss. Jag vill prata om hur förbannat dåligt jag mår utan dig och hur jävla glad jag är när jag är med dig, och hur vacker jag tycker att du är (i allt!) och hur mycket jag känner att om jag fick en enda chans så skulle jag satsa allt livet ut. Göra allt jag aldrig gjort och ge dig allt du aldrig fått. Jag skulle bli någon jag alltid velat vara. Någon som betyder något för någon. Någon som vet vad han vill i livet.

Just nu går jag bara omkring och hoppas på att livet ska hitta mig. Jag vill börja leva igen. Snälla låt mig börja leva. Förstå varför jag inte kan tänka på någon annan än dig. Varför jag beter mig som jag gör och förklara för mig hur du känner. På RIKTIGT!