Personalize It

2016-11-26
02:42:52

Orkar inte mer

Så här kommer ett ärligt upfront inlägg.
Sofia du är den allt för mig handlar om. Jag förstår att allt för dig är så mycket krångligare än vad det är för mig. Jag förstår att du inte känner samma sak som jag känner för dig. Men jag kan fan inte längre sitta o låtsas som att det finns någon annan eller att jag mår kanon utan dig i mitt liv.
Jag vet inte alls vad som ska göras. Men jag vet att vi båda fan mår bra mycket bättre om vi är tillsammans. Jag vet att jag skulle göra allt för dig. Jag vet att största anledningen till att jag kollar på lägenheter i Linköping är för att komma närmre dig. Jag vet att jag hela tiden tänkt på att bo med dig. Jag vet att jag hela tiden folk pratar om sina sambos tänker att jag vill bo med dig. Jag vet att varenda gång jag inte har något annat som tar upp min tankekraft så är det digoch ett liv med dig som tar upp min tankekraft.


Jag vet att anledningen till att vi hittar tillbaka till varandra inte är för att jag är så på hela tiden utan är för att du också har känslor för mig. Jag vet att jag är kär i dig på riktigt. Jag vet att du och jag skulle ha det så jävla bra. Du vet det också och det är det som skrämmer dig. Det skrämmer oss båda att hitta rätt. Men vi måste våga vad folk runt omkring än säger.

Du är allt och skulle få va för alltid.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: