Personalize It

2017-01-08
13:32:15

Gammalt inlägg?

Det här under skrev jag i höstas. Varför känns det då som att jag skulle kunnat skrivit det igår?
Älskar verkligen hur fin min lägenhet är när jag städat o diskat o tvättat. Men jag trivs inte här. 
I Åtvidaberg. Jag trivs i Linköping. Jag måste ta mig tillbaka dit. Hoppas att det löser sig snart.
 
 
 
Det är "mörkt" och "kallt" och "blött". Men egentligen är jag ganska varm. 
 
Vill så jävla gärna ha dig här. Förmodligen så skiter du helt och hållet i det. Men jag önskar att du läser det här, förstår att det är dig jag skriver om och egentligen alltid velat få dela något speciellt med. Önskar sen att du skulle ta och känna att du vill höra av dig till mig igen, fråga om jag inte skulle vilja hänga med och göra nånting. Och sen prata ut lite. 

Ok jag vet att jag kräver att allt ska hända alldeles för fort. Jag vet om det. Men jag är så jävla sugen på att starta med saker och ting. Jag vill dela ett hem och ett liv och så blir det bara pannkaka för att jag inte kan vänta tills det kanske känns bra för dig. 
Det är så typiskt mig på nåt sätt. 

Jag vill så mycket och sen blir jag frustrerad när det inte blir som jag vill. Och den här gången känns det inte som att det kommer dyka upp en chans igen tyvärr. Det har det alltid gjort innan. Men nu känns jag verkligen raderad ur ditt liv och det känns så trist. O andra sidan kanske jag ska tolka det som att jag vill något som du inte vill. Och det enklaste sättet att slippa nåt tjat från mig om att flytta ihop eller faktiskt bli något alls var att sluta prata med mig över huvud taget. Men jag saknar att prata med dig. Att tjata på dig om att jag vill ha mer. Att reta dig till vansinne. Att sova bredvid dig. Att åka och handla med dig. Skulle vilja göra så mycket mer med dig. Saknar dig Totto...
 
 
Sådär, om du läst det här nu vet du. Jag ska försöka sluta skriva mer sånthär. Min läsare behöver ju få veta andra saker istället. DU är så välkommen att skriva en kommentar sen.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: